Žanamari Perčić hvata posljednje zrake sunca i ono malo slobodnog vremena što ima.

Galerija


Kako iskoristiti jesenske zrake sunca na najbolji mogući način, zna naša pjevačica Žanamari Perčić. Ona i suprug Mario Perčić uživaju na jednoj hrvatskoj plaži, i to bez kćerkice Gabrijele što je prava rijetkost, a priznaje to i sama pjevačica.

Vezani članci Majka spasila djecu nakon brodoloma dojenjem Majka heroj: Pila vlastiti urin kako bi spasila djecu dok su plutali oceanom Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!"

Žanamari je na Instagramu podijelila s obožavateljima fotografiju s plaže i napisala kako se jednostavno ne zna odvojiti od djeteta.

"Cijelo ljeto čekam ovo! Ne mogu vam opisati koliko mi znači provesti sat vremena s mužem na praznoj plaži dok je Gaby u vrtiću. To su rijetki trenuci, jer uvijek radimo u to vrijeme, a ja sam onaj tip majke koji je pomalo "opsjednut" svojim djetetom. Tri i pol godine mi nije ni palo na pamet da negdje otputujem niti na dva dana, iako imamo divne didu i baku, ali ja ne mogu. Maky se nekad ljuti na mene, kaže da moram počet malo "živjeti". Putovati.", priznala je Žanamari i upitala za savjet mame na Instagramu.

"Kako napraviti taj prvi korak? Mame, koje ste uspjele, kako? Dosad sam uspjela na jednu noć samo izbivati i to zbog koncerata. Ako imam atom energije poslije svirke sjedam u auto i vozim se po 5-6 sati samo da bih bila kraj nje kad otvori oči. Ovih dana je tako sretna kad se ide "kod djece" u vrtić, da po prvi put mogu odahnuti u svojoj glavi i otići na plažu bez grča, bez velike zabrinutosti, jer su tete zbilja divne. Al’ brijem da će naši prvi idući "Bahami" morati uključivati Gabicu. Sorry, hubby"

Žanamari Perčić (Foto: Instagram)
Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Obožavateljice su joj spremno poslale brojne savjete, a mnogi su zamijetili Žanamarijinu besprijekornu liniju pa je dobila i pohvale na račun izgleda.