46-godišnja Sofia Vergara trenutno se nalazi u susjednoj Italiji sa zgodnim suprugom.

Galerija


Jedna je svjetski poznata glumica, druga popularna domaća pjevačica.

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Jedna od najseksi Hrvatica proslavila je 38. rođendan: Sjećate li se kako je prije izgledala? Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Domaća crnka čiji Instagram vrvi izazovnim fotkama uspjela nadmašiti samu sebe

Radi se o kolumbijskoj seks-bombi Sofiji Vergari i domaćoj pjevačici Žanamari Perčić koje ipak imaju nešto zajedničko. Naime, obje se vole fotografirati u bikinijima te imaju besprijekorne linije kojima se tim putem hvale obožavateljima.

A 46-godišnja glumica trenutno se nalazi u susjednoj Italiji gdje sa zgodnim suprugom Joejem Manganiellom slavi 5. godišnjicu ljubavi.

Zanosna brineta od tamo je objavila nekoliko fotografija, među kojima je i ona na kojoj pozira u jednodijelnom badiću leopard uzorka koji se jako svidio i našoj Žanamari koja također ima zavidnu kolekciju istih.

Ipak, Žanamari je odlučila saznati gdje je Sofia nabavila ovaj primjerak.

"O bože, najbolji badić ikad", prvo je komentirala ispod slike, a zatim je ostavila još jedan poduži komentar s detaljnim objašnjenjem.

"Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam isti takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si."

Badić košta nešto više od 3500 kuna, a Sofia još uvijek nije odgovorila našoj pjevačici. 

Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?