Podbacile

Ovo su najpopularnije hrvatske pjesme u 2017. godini, a niti jedna nije Severinina ili Rozgina

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Parni valjak održao koncert u Zagrebu (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) - 1 +0 Zsa Zsa Kedzo (Foto: YouTube) Galerija

ZAMP je objavio izvješće za 2017. godinu koje je otkrilo koji su izvođači bili najemitiraniji

Vjerujemo kako ste ih rado slušali.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

ZAMP je upravo objavio poslovno izvješće za prošlu godinu koje je javnosti otkrilo koji su izvođači i pjesme bili najpopularniji.

Tako je titulu najemitiranije domaće pjesme 2017. godine dobila predivna balada "Sve u meni se budi" u izvedbi mladih glazbenih nada Damir Kedže i Zsa Zse koju potpisuje Ante Pecotić. U stopu je prati Mia Dimšić s čak dvije pjesme, a to su "Bezimeni" i "Život nije siv".

Miju slijedi sve popularnija grupa Detour s pjesmom "Zaljubila sam se" te Mile Kekin s pjesmom "Reno 4".

U Top 10 ušla je i jedna od naših najpopularnijih izvođačica Nina Badrić s dvije pjesme - "Dani i godine" i "Vrati me", kao i njezin estradni kolega Massimo sa svojih "1000 ljudi" i "Neka ti plove brodovi".

Ne smijemo zaboraviti niti na jedan od najdugovječnijih domaćih bendova Parni Valjak koji se sa svojom pjesmom "Opet se smijem" također našao na listi u Top 10.

Najuspješniji domaći autori su Ante Pecotić, Husein Hasanefendić Hus, Miro Buljan, Miroslav Škoro, Neno Belan, Tonči i Vjekoslava Huljić te Zlatan Stipišić Gibonni, a ove su se godine u Top 10 našla i dva nova imena - Boris Đurđević i Predrag Martinjak.

Što se tiče stranih pjesama, najemitiranija je bila Ed Sheeranova "Shape Of You", a slijede ju "Something Just Like This" slavnih The Chainsmokersa i Coldplayja, "There's Nothing Holdin' me Back" mladog pjevača Shawna Mendesa, "Chained To The Rhythm" pjevačice Katy Perry te "Skin", veliki hit Human Rag'n'Bone Mana.

HDS ZAMP je za raspodjelu članovima osigurao 90,447,851.31 kuna autorskih naknada, što je 2,5% više nego u 2016. godini. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene