Ne odvajaju se

Osmjesi i pogledi sve govore: Princ Harry i Meghan Markle i dalje su zaljubljeni preko ušiju

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan posjetili su Sussex prvi put nakon kraljevskog vjenčanja.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa još jednom su pokazali koliko se vole prilikom prvog posjeta svojoj vojvodini i tamošnjem gradu Brightonu, pet mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghanu i Harry na sam dan vjenčanja kraljica Elizabeta je dodijelila titule vojvoda od Sussexa koje danas ponosno nose. Tijekom prvog posjeta, nisu se odvajali jedno od drugog dok su obavljali sve kraljevske dužnosti.

Tamošnje stanovništvo dočekalo ih je s velikim uzbuđenjem na ulicama, uzvikujući njihova imena i poklanjajući cvijeće.

Tijekom posjeta posjetili su i osnovnu školu gdje su se družili s najmlađima, a Harry ih je čak savjetovao kako provoditi slobodno vrijeme te ih upozorio kako bilo dobro prestati igrati nasilnu video igricu Fortnite.

"Koliko imaš godina", "koliko je velika tvoja palača", "možemo li dobiti tvoj broj mobitela", samo su neka od pitanja koja su školarci postavili kraljevskom paru. Ipak, neki su bili zbunjeni i nije im bilo jasno tko su njihovi VIP gosti, a neki su Harryja zamijenili s nogometašom Kaneom.

Harry i Megan su posjetili i Kraljevski paviljon kojeg je sagradio princ od Walesa George, koji je kasnije postao kralj George VI te se divili njegovoj raskoši i učili o povijesti.

Osim Brightona posjetili su i Chichester gdje su također posjetili školu, tehnološki park, a cijeli Sussex nadletjeli su helikopterom.

"Oni su jednostavno naljepši par, jako smo ponosni što su posjetili naš dom, koji je i njihov, i što su proveli toliko vremena s našom djecom. To je stvarno posebno. Jako ih volimo", izjavila je jedna od lokalnih stanovnica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene