Zahia Dehar danas je model i dizajnerica donjeg rublja, no prethodno je stranice medija punila zbog skandala u koji su bili upleteni Franck Ribery i Karim Benzema.

Galerija


27-godišnja manekenka potrudila se da sve oči budu uprte u nju.

Vezani članci Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Profimedia) Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu

Njezino ime je Zahia Dehar, a osim što se bavi manekenstvom, mlada je Marokanka i uspješna modna dizajnerica. Ipak, ne smijemo zaboraviti naglasiti to da se dotična 2012. godine bavila prostitucijom, a u veliki seks-skandal s njom uplela su se i dva poznata nogometaša.

Radi se o Francku Riberyju i Karimu Benzemi, koji su koristili njezine usluge dok je bila maloljetna, zbog čega su završili i na sudu.

Podsjetimo, Franck Ribery i Karim Benzema seksualne usluge maloljetne prostitutke navodno su koristili više puta tijekom 2009. godine, a u to vrijeme Zahia je imala samo 16 godina.

Kasnije je sama priznala kako je nogometašima lagala koliko ima godina.

Navodno su obojica na njezine usluge potrošila više tisuća eura, a Zahia je veliki interes medija za ovaj slučaj vješto iskoristila za svoj brend seksi donjeg rublja, koji je poprilično popularan, a tijekom godina su ju hvalili i neki modni znalci.

Dizajnerica burne prošlosti na crvenom tepihu pojavila se u izazovnoj haljini koja je otkrila njezin bujni dekolte, koji nije mogao proći neopaženo.

Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga