Dugo vremena skrivao je svoju djevojku, a sada su odlučili svoju vezu predstaviti cijelome svijetu. Ima li boljeg načina od šetnje crvenim tepihom?


Zgodni američki glumac Zac Efron iza sebe ima još jedan filmski hit. U Hollywoodu je održana premijera njegovog novog filma 'We Are Your Friends' u kojem Zac glumi mladog DJ-a u usponu. Glumačku družinu čini još i lijepa manekenka Emily Ratajkowski.

Vezani članci Emily Ratajkowski Morala je dobro pripaziti da ne napravi neki nagli pokret, sićušni gumb jedva je pridržavao grudi koje je ponosno pokazala Slika nije dostupna Veza o kojoj se ne priča: 'To je nešto sasvim drugačije'

Upravo je svjetsku premijeru mladi ljepotan iskoristio kako bi svijetu službenom predstavio i svoju djevojku Sami Miro. Iako je par zajedno već nekoliko mjeseci sada su po prvi put pozirali zajedno na crvenom tepihu.

'Izgleda savršeno. Jako sam uzbuđen što je tu, ovo je prvi put da će pogledati film', rekao je Zac i tako po prvi put javno progovorio o djevojci koja je blistala u mini Oglia Moro haljini. Tajnovita Sami Miro, pravog imena Sami Carter-Oberstone, manekenka je koja živi u Los Angelesu, a zaposlena je u digitalno – informatičkoj kompaniji.

 

 

Osim toga, 27-godišnja Sami odlično govori francuski i bila je juniorska pobjednica u gimnastici 2000. godine. Cura koja je osvojila srce slavnog šarmera nedavno je za Elle progovorila o njihovoj vezi.

'Nikada nisam prije govorila o tome, to je nešto sasvim drugačije. Mislim da količinu pozornosti koju sam sada dobila treba uzeti s dozom opreza. Puno ljudi se sada raspituje o meni i pokušavaju saznati što biše i ja pokušavam to razumjeti i staviti se u njihov položaj. Nikada nisam pokušavala sakriti nešto iz svog života. Da hodam s nekim tko nije tako poznat možda bi imala više fotografija na Instagramu, ali mislim da to nije bitno. Ali to je sada tako i mislim da ipak mogu staviti dio naše veze na svoj profil na društvenoj mreži', rekla je Sami.

 

110 degree bike rides w/ baby

A photo posted by SAMI MIRÓ VINTAGE (@samimiro) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook