Hm...

Kruže glasine o razlogu prekida omiljenog domaćeg para, nije sve bilo baš onako kako se činilo?

Matija Cvek i Nika Turković Matija Cvek i Nika Turković Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Nika Turković Nika Turković i Matija Cvek - 4 Nika Turković i Matija Cvek - 3 Nika Turković i Matija Cvek - 2 Nika Turković i Matija Cvek - 1 Nika Turković i Matija Cvek Nika Turković i Matija Cvek In Magazin: Nika Turković - 3 Matija Cvek s bendom Nika Turković +11 Nika Turković Galerija

Hrvatsku javnost nedavno je rastužila vijest o prekidu jednog od omiljenih domaćih parova, Nike Turković i Matije Cveka, a sad se počelo šuškati i o razlozima prekida.

Nedavno je hrvatsku javnost poprilično iznenadila i rastužila vijest o prekidu jednog od omiljenih parova naše estrade, pjevača Matije Cveka i njegove sada bivše djevojke, Nike Turković.

Pogledaj i ovo Nika Turković Zanimljiv susret Bivši domaći par prvi put skupa u javnosti nakon prekida, ona je neočekivanim potezom otkrila u kakvim su odnosima!

Njihova četverogodišnja veza završila je poprilično nenadano, a Matija je još donedavno za RTL Exkluziv govorio kako će zajedno provesti godišnji odmor na otoku Visu.

Čini se kako je do prekida ovo dvoje došlo vrlo brzo jer su još donedavno govorili i o stvaranju svoje zajedničke pjesme, a počela su kružiti i šuškanja da je za prekid ovog para kriva treća osoba, pa se tu spominje i Matijina kolegica iz benda koja je već dugo član njegova tima na koncertima. 

Za RTL Exkluziv blizak izvor rekao je da je do prekida došlo jer se par često svađao. O ovoj temi nitko od spomenutih osoba nije se izjasnio, a menadžerica Matije Cveka Mia Milovčić sad je demantirala sve priče.

''Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom, gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins'', rekla je za 24sata.

Matija i Nika nekad su bili velika podrška jedno drugome, a što je točno uzrok njihova prekida, znaju samo oni. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene