Ljubav ili kalkulacija?

Ljepotica koja je sve osvojila u spotu Justina Biebera čeka dijete s 36 godina starijim suprugom milijunašem

Xenia Deli i suprug 6 (Foto: Instagram) Xenia Deli i suprug 6 (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Xenia Deli i suprug 6 (Foto: Instagram) Xenia Deli i suprug 1 (Foto: Instagram) Xenia Deli i suprug 4 (Foto: Instagram) Xenia Deli i suprug 3 (Foto: Instagram) +0 Xenia Deli i suprug 2 (Foto: Instagram) Galerija

Manekenka Xenia Deli trenutno čeka prvo dijete s milijunašem Ossamom Fathijem Rabah Al-Sharifom.

Moldavijska manekenka i bivša plesačica svjetsku slavu može zahvaliti Justinu Bieberu.

Pogledaj i ovo Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nikad sretnija! Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom

28-godišnju ljepoticu Xeniju Deli svjetska javnost upoznala je u spotu mlađahnog kanadskog pjevača Justina Biebera za pjesmu "What Do You Mean?", a odmah nakon njihovih poljubaca u spotu počelo se pričati kako je lijepa manekenka i u stvarnom životu osvojila srce pjevača, zbog čega su joj njegove zaluđene obožavateljice počele prijetiti smrću.

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

I dok je javnost smišljala razne scenarije, malo tko je tada znao kako je ljepotica u vezi s 36 godina starijim egipatskim biznismenom Ossamom Fathijem Rabah Al-Sharifom, s kojim se vjenčala 2016. godine na raskošnom vjenčanju na grčkom otoku Santoriniju.

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Biznismena je to vjenčanje koštalo milijun eura, a fotografije koje su u trenu obišle svijet izazvale su lavinu negativnih komentara i uvreda na račun manekenke koju je javnost napala kako se udala isključivo zbog novaca.

Zanimljivo, njezin odabranik ima troje djece njezinih godina, i dok se on nimalo ne obazire na ružne komentare, Xenia je poznata po žestokim obračunima s hejterima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

"Tko ste vi da sudite način na koji živim? Nisam savršena niti to moram biti. Prije nego što počnete upirati prstom, pobrinite se da su vaše ruke čiste", napisala je jednom prilikom, a da golupčići uživaju u ljubavi, dokazuje i činjenica kako par trenutačno očekuje svoje prvo dijete.

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Očekivano, manekenka se ne odriče glamuroznih krpica i štikli ni u visokoj trudnoći, a još uvijek nije poznato stiže li im kao "kruna ljubavi" djevojčica ili dječak.

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Kako god bilo, Xenia i u blaženom stanju izgleda fantastično, što pokazuje gotovo svakodnevno fotografijama luksuznog života na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene