Bivši supermodel izgleda sjajno u svojoj 60. godini, a njezina kćer naslijedila je dobre gene svoje slavne mame!


Bivši supermodel Christie Brinkley je kao vino - što starija, to bolja. Manekenka koja će u veljači napuniti 61 godinu odmara na Karibima u društvu obitelji, a na svom se Instagramu pohvalila fotografijama s odmora na kojima je svima za oko zapela njezina besprijekorna figura.

60-godišnja Christie Brinkley na naslovnici u bikiniju

Vezani članci Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca" Christie Brinkley (Foto: Brian Ach / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Za mnoge je ona prvi supermodel svijeta, a sa 64 godine izgleda bolje nego neke mlađe žene

Christie je dokazala da definitivno još 'nije za baciti' te je pozirala u društvu kćeri u minijaturnom bikiniju, koji je otkrio njezinu figuru koja bi posramila mlađe djevojke.

Kad je Christie napunila 60 godina, Harper's Bazaar pisao je da izgleda jednako dobro kao i kad je započela svoju manekensku karijeru 40 godina ranije. Ova vegetarijanka jako pazi na prehranu te često vježba - od teretane, joge, bicikliranja, surfanja, skijanja pa sve do plivanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook