EKSPLOZIJA EMOCIJA

"ODI DOMA, PIJANA SI" Urnebesnim izrazima lica zasjenila dodjelu, internet gori!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je ovo jedan od najsmješnijih trenutaka večeri.

Uzbudljivo je bilo sinoć u Los Angelesu gdje se održala 23. dodjela Nagrada udruženja glumaca (SAG Awards). Jedan od upečatljivijih trenutaka definitivno je onaj u kojem je najboljom serijom proglašena serija "Stranger Things". Glumačka ekipa popela se na pozornicu na kojoj je David Harbour održao jedan od najzapaženijih govora večeri. No njegova kolegica Winona Ryder ukrala je svu pozornost svojim urnebesnim izrazima lica.

Pogledaj i ovo Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Vole privatnost Zajedno su već 10 godina, ali o njihovoj vezi se jako malo zna: On je za nju srodna duša, no brak ih ne zanima!

"Samo bih htio reći da je jako teško slaviti zbog uspjeha serije zbog svega što se događa danas u svijetu. Ujedinjeni smo u tome da smo svi živa bića i da smo zajedno na ovom čudesno bolnom, užasno bolnom putu koji se zove život", govorio je Harbour dok je u pozadini Winona svaku njegovu riječ pratila izrazom lica.

Bilo je tu svega. Od uzbuđenja, slavlja preko ljutnje pa sve do nevjerice. Njezine reakcije odmah su počele zabavljati korisnike Interneta koji su složni u jednom- po tim trenucima ovogodišnja dodjela ostat će upamćena.

"Njezini izrazi lica su sve. Ona je sve", "Odi doma Winona, pijana si", "O njoj se treba snimiti serija", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon što je glumica svojim raspoloženjima "ukrala show".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene