Bio je ovo jedan od najsmješnijih trenutaka večeri.


Uzbudljivo je bilo sinoć u Los Angelesu gdje se održala 23. dodjela Nagrada udruženja glumaca (SAG Awards). Jedan od upečatljivijih trenutaka definitivno je onaj u kojem je najboljom serijom proglašena serija "Stranger Things". Glumačka ekipa popela se na pozornicu na kojoj je David Harbour održao jedan od najzapaženijih govora večeri. No njegova kolegica Winona Ryder ukrala je svu pozornost svojim urnebesnim izrazima lica.

Vezani članci Lily Allen Britanska zvijezda uživa na jahti u Hrvatskoj: Povela kćeri i dečka koji joj je pomogao da se ostavi poroka Film Urota - 2 Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

"Samo bih htio reći da je jako teško slaviti zbog uspjeha serije zbog svega što se događa danas u svijetu. Ujedinjeni smo u tome da smo svi živa bića i da smo zajedno na ovom čudesno bolnom, užasno bolnom putu koji se zove život", govorio je Harbour dok je u pozadini Winona svaku njegovu riječ pratila izrazom lica.

Bilo je tu svega. Od uzbuđenja, slavlja preko ljutnje pa sve do nevjerice. Njezine reakcije odmah su počele zabavljati korisnike Interneta koji su složni u jednom- po tim trenucima ovogodišnja dodjela ostat će upamćena.

"Njezini izrazi lica su sve. Ona je sve", "Odi doma Winona, pijana si", "O njoj se treba snimiti serija", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon što je glumica svojim raspoloženjima "ukrala show".