Fantastičan nastup

NAJVEĆA IMENA NA NAJVEĆOJ UTRCI nezaboravna uvertira u Wings for Life World Run

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća utrka u Hrvatskoj, koja je još prije dva tjedna rasprodana s čak 7000 trkača. Po treći put Zadar je domaćin utrke koja u istom trenutku starta na 34 lokacije diljem svijeta. Luka i Stjepan dali su svoj doprinos.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kako hrvatskoj tako i svjetskoj publici pod imenom 2CELLOS, svijet su već odavno zarazili nevjerojatnim izvedbama hitova na svojim violončelima. Nakon velike američke turneje, ovaj dvojac upravo kreće obilaziti Europu, no prije velikog koncerta u Veroni Luka i Stjepan stigli su u Zadar kako bi uveličali spektakularnu utrku Wings for Life World Run.

Pogledaj i ovo showbuzz Dio od 7000 EKIPA NOVE TV daje svoj maksimum za plemeniti cilj

2Cellos virtuozno su izveli himnu Republike Hrvatske, a žamor tisuće onih koji su se pridružili ovoj fantastičnoj utrci na trenutak je utihnuo.

Odmah nakon himne, dečki su nastavili u žestokom ritmu, velikim hitom kralja popa Michaela Jacksona 'Smooth criminal' uz koji su i svi oni koji željno očekuju start utrke, zaplesali.

'Cijeli događaj je lijepa gesta i sretni smo biti dio svega ovoga. Trčati ćemo samo prvih 200 metara jer imamo nastup u Veroni', rekli su dečki iz 2Cellos.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene