Najveća utrka u Hrvatskoj, koja je još prije dva tjedna rasprodana s čak 7000 trkača. Po treći put Zadar je domaćin utrke koja u istom trenutku starta na 34 lokacije diljem svijeta. Luka i Stjepan dali su svoj doprinos.


Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kako hrvatskoj tako i svjetskoj publici pod imenom 2CELLOS, svijet su već odavno zarazili nevjerojatnim izvedbama hitova na svojim violončelima. Nakon velike američke turneje, ovaj dvojac upravo kreće obilaziti Europu, no prije velikog koncerta u Veroni Luka i Stjepan stigli su u Zadar kako bi uveličali spektakularnu utrku Wings for Life World Run.

Vezani članci Slika nije dostupna BROJNA POZNATA IMENA dala doprinos utrci: 'Hodate, gurate, nosite nekog' Slika nije dostupna SPEKTAKULARNA UTRKA Zadarski pobjednik je Dejan Patrčević s 56 kilometara iza sebe

2Cellos virtuozno su izveli himnu Republike Hrvatske, a žamor tisuće onih koji su se pridružili ovoj fantastičnoj utrci na trenutak je utihnuo.

Odmah nakon himne, dečki su nastavili u žestokom ritmu, velikim hitom kralja popa Michaela Jacksona 'Smooth criminal' uz koji su i svi oni koji željno očekuju start utrke, zaplesali.

'Cijeli događaj je lijepa gesta i sretni smo biti dio svega ovoga. Trčati ćemo samo prvih 200 metara jer imamo nastup u Veroni', rekli su dečki iz 2Cellos.