Prerani odlazak

Preminuo Stanford iz Seksa i grada, vijest o njegovoj smrti šokirala je fanove serije i kolege: ''Obožavali smo raditi s njim''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Willie Garson preminuo je u 58. godini, a vijest o njegovoj smrti šokirala je obožavatelje serije "Seks i grad", u kojoj je glumio.

Zvijezda serije "Seks i grad" i glumac Willie Garson preminuo je u 58. godini, a tužnu je vijest potvrdio njegov sin Nathen Garson na svojem profilu na Instagramu.

"Jako te volim tata. Počivaj u miru i drago mi je što si sve avanture podijelio sa mnom i uspio postići toliko puno. Ponosan sam na tebe. Zauvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u svoju avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom", napisao je Nathen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathen Garson (@nathen_garson)

Uzrok njegove smrti zasad nije potvrđen, ali njemu bliski izvori su za TMZ potvrdili da se glumac borio s rakom.

Willie je bio najpoznatiji po ulozi bliskog prijatelja Carrie Bradshaw Stanforda Blatcha u seriji "Seks i grad". Iako je bio sporedni lik, nekoliko priča bilo je usmjereno samo na njega, a njegovo pojavljivanje bilo je planirano i u nadolazećim epizodama koje su se počele snimati u lipnju.

Zadnji put se na setu pojavio 24. srpnja, kada je snimao scenu sa Sarah Jessicom Parker i Mariom Cantoneom.

Njegovi prijatelji i kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a među prvima se oglasila Cynthia Nixon, koja u seriji glumi Mirandu.

"Jako smo tužni što smo izgubili Willieja. Svi smo ga jako voljeli i obožavali raditi s njim. Bio je beskrajno smiješan na ekranu i u stvarnom životu, bio je izvor svjetla, prijateljstva i znanja o šoubiznisu", napisala je Cynthia.

Tvorac "Seksa i grada" Daren Star također ga je opisao kao čovjeka s velikom dušom.

"Willie nas je sve dotaknuo svojim velikim srcem i velikom dušom. Zračio je ljubaznošću prema svima. Otišao je prerano", napisao je Daren.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene