Iskren glumac

O ljubljenju s Jen - 'Najmučnija scena koju sam snimao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glumac progovorio je o iskustvu sa snimanja.

Britanski glumac Will Poulter izjavio je kako je ljubljenje s kolegicom glumicom, planetarno popularnom Jennifer Aniston u njezinom najnovijem filmu 'We're The Millers' bila najčudnija i najmučnija stvar koju je morao učiniti tijekom snimanja s njom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

Will Poulter, 20-godišnji britanski glumac, u filmu 'We're The Millers' glumi Jenniferinog lažnog sina Kennyja, a na britanskoj premijeri ovog djela za HELLO! Online progovorio je o iskustvu sa snimanja.

'To je najbizarnija scena u filmskoj povijesti', izjavio je Will. 'Lažna majka Rose i Lažna sestra Casey uče lažnog sina Kennyja umijeću ljubljenja i to sve pred lažnim tatom Davidom koji je sve to promatrao jedući čips.

>> Jen o slavnoj frizuri: 'Radije bih bila ćelava nego opet imala TAKVU kosu!'

'Bila je to najčudnija i najmučnija scena koju sam snimao. Ipak, mislim da se Kennyju svidjela', iskreno je priznao mladi glumac kojeg je sve to toliko šokiralo da se uopće ne sjeća koliko dugo je snimanje trajalo.

'Ne mogu se sjetiti. Sve mi je tako zastrašujuće nejasno ostalo u sjećanju', izjavio je Will te se našalio kako mu Jenniferin zaručnik, glumac Justin Theroux, prije snimanja nije dao nikakve savjete po pitanju ljubljenja sa slavnom 44-godišnjom glumicom.

Mladi glumac, koji se proslavio ulogom Eustacea Scrubba u filmu 'The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader', ima samo najljepše riječi za svoju hollywoodsku partnericu.

'Jennifer je odlična glumica. Bilo je super otkriti koliko je divna kao osoba. Unatoč slavi i dalje je tako jednostavna i dosljedna sebi. To je odlično', zaključio je Will.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene