Wanda Nara i Maxi Lopez posvađali su se javno zbog djece.

Galerija


Serijska zavodnica slavnih i uspješnih nogometaša Wanda Nara, koja je upravo zahvaljujući tome dobila titulu jedne od najozloglašenijih ljubavnica današnjice, ovih se dana upustila u novu borbu, i to s bivšim partnerom Maxijem Lopezom.

Vezani članci Wanda Nara, Mauro Icardi Vezu su počeli dok je bila u braku s njegovim najboljim prijateljem, a nadimak preljubnice prati je i godinama kasnije Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

Za Wandu je svijet čuo nakon što je postala dio ljubavnog trokuta i nakon što je izbio jedan od najvećih skandala u svijetu nogometa zbog jedne žene iliti nje. Naime, Wanda je prevarila svog tadašnjeg supruga Maxija Lopeza s njegovim kolegom i jednim od najboljih prijatelja Maurom Icardijem, za kojeg se nakon cijele afere i udala.

Očekivano, bivši supružnici nisu ostali u najboljim odnosima, u nekoliko navrata javno su se prozivali putem medija. Ovih je dana Maxi napao Wandu jer je odvela njihovu djecu iz Francuske u Italiju, koja je jedna od žarišnih zemalja koronavirusa. No slavna plavuša nije mu ostala dužna.

"Optužio me što sam djecu odvela iz Pariza u Italiju, u srce pandemije. Ali Maxi dobro zna gdje mi živimo. Nisam u Lago di Comu, već blizu Lago di Coma, gdje ima jako malo slučajeva. I tu je moja kuća, a u Parizu smo živjeli kao podstanari i morali smo otići jer nam je ugovor istjecao. Odlučili smo se vratiti uz konzultacije pedijatra. U Parizu su svi igrači otišli iz iznajmljenih stanova svojim kućama. Mi smo sada Talijani i mi smo otišli svojoj kući. Ako se nešto dogodi, više bih voljela da se dogodi u Italiji nego u inozemstvu", izjavila je Wanda za talijanski magazin Chi.

Wanda i Maxi imaju trojicu sinova, a u braku su bili od 2008. do 2013. godine. Svog sadašnjeg supruga Maura Wanda je upoznala na ljetovanju na kojem je bio i Maxi, a nekoliko mjeseci kasnije već je bila u novom braku. S Maurom danas ima i dvije kćeri.

Nakon udaje za Maura počelo se šuškati kako vara i njega, i to s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Oni su takve napise negirali, no talijanski tabloidi nisu prestajali pisati da su u vezi. Cijela priča dobila je i svoj nastavak jer je podignuta tužba protiv tabloida koji su širili te lažne vijesti.

Neke od njih nose titule najljepših, no možete li ih prepoznati bez trunke šminke?