Seksi mama

Pripijene traperice za slavnu guzu: Svoju dragu nije ispuštao iz ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Shakira i Gerard Pique uvijek nađe vremena za sebe. Malenoga Milana su ostavili kod kuće i ostišli na romantičnu večeru.

Kada se rodi dijete cijeli svijet se počne kretati oko tog malenog čuda. Mnogi parovi zaborave jedno na drugo i manje vremena provode skupa, no među njima svakako nisu pjevačica Shakira i slavni nogometaš Gerard Pique.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

>> Milan je zaista neodoljiv: 'Odmor s tatom!'

Obitelj je trenutno na odmoru od svakodnevnih obaveza, a vrijeme provode na plaži. Večer je vrijeme za izlazak, pa se slavni roditelji mogu posvetiti jedno drugome. Fotografi su ih uočili u Hollywoodu, a zgodna mama pažnju je plijenila u uskim trapericama i ležernoj bijeloj majci. Samo šest mjeseci nakon poroda, slavna Kolumbijka je izgubila sve viškove nakupljene u trudnoći.

Slavni nogometaš nije ju ispuštao iz ruku, a oboje su se samo smješkali iznenađeni hordom paparazza koji su ih pratili u stopu. Malenog 6-mjesečnog Milana vjerojatno je čuvala dadilja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene