Spasila ga je?

Bio je na skroz lošem glasu i upadao iz skandala u skandal, ali uz nju je uspio zaboraviti imidž zločestog dečka i vratiti obiteljski ugled

Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Vogue Williams i Spencer Matthews snimljeni na odmoru u Španjolskoj gdje bezbrižno uživaju na pješčanim plažama.

Televizijska voditeljica i DJ-ica Vogue Williams pokazala je ovih dana svoju vitku manekensku liniju na odmoru u španjolskoj Costi Del Sol, gdje uživa s obitelji na tamošnjim popularnim plažama.

35-godišnja Vogue nosila je šareni bikini i izležavala se na ležaljci na plaži, dok je njezin dvije godine mlađi suprug Spencer Matthews na trenutak ubio oko, što tamošnjim paparazzima nije promaklo. A nisu im promakli ni kasniji prizori kada je naočiti Britanac osvježenje potražio u moru i svima pokazao svoj isklesani torzo.

Vogue se nerijetko njihovim impresivnim mišićima pohvali i na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo 900 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams)

Par dijeli dvoje djece, kćer Gigi i sina Theodorea, a u braku su od 2018. godine, dok je iza nje propali brak s Brianom McFaddenom koji je potrajao od 2012. do 2017. godine.

Inače, Spencer je brat supruga Pippe Middleton, sestre vojvotkinje Kate Middleton i nije baš na dobrom glasu. Naime, već nekoliko godina kruže glasine da je spavao s više od tisuću žena i bio je upleten u brojne skandale, uključujući konzumiranje droge, uništavanje automobila i javne ispade.

Bio je sudionik nekoliko reality showowa, a u nekoliko je navrata priznao da je smiriti upravo uspjela Vogue i uz koju je uspio zaboraviti imidž zločestog dečka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene