I mama joj je teško bolesna

Najteži dani prelijepe voditeljice: Sa svega 39 godina suočila se s teškom dijagnozom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maria Menounos posljednjih mjeseci bori se za svoje, ali i zdravlje svoje majke. U intervjuu koji je dala otkrila je da su joj nedavno uklonili tumor na mozgu. Na vijest da mora na operaciju, Maria se počela smijati - nije mogla vjerovati što joj se događa. I to baš u vrijeme dok joj se majka bori sa istom bolešću.

Prelijepa, mlada i uspješna, voditeljica Maria Menounos posljednjih mjeseci bori se s najtežim životnim problemima. Naime, prije nekoliko mjeseci liječnici su joj priopćili da mora na operaciju, a dijagnoza je bila zastrašujuća: tumor na mozgu. Da stvar bude gora, svega koji mjesec ranije ista bolest dijagnosticirana je njezinoj majci. Maria je u intervjuu s Megyn Kelly progovorila o svemu kroz što je prošla, otkrivši kako je reagirala na vijest da ima tumor sa svega 39 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Ah! Obline kojima se divimo - Pokazala ih je na plaži

I dok je o svojoj bolesti pričala hrabro i bez suza, na pitanje o svojoj majci lijepa voditeljica se rasplakala. "Rekao je: Žao mi je što ti ovo moram reći jer znam koliko toga prolaziš sa svojom majkom, no imaš tumor na mozgu. Moraš odmah dogovoriti pregled kod neurokirurga. Počela sam se skoro smijati. Mislila sam si da je ovo vic, šala. Nije mi bilo jasno kako se to može dogoditi", ispričala je Menounos o svojoj prvoj reakciji.

U lipnju je otišla na operaciju, i to točno na svoj 39. rođendan. Tumor je bio veličine loptice za golf i pritiskao je živce, zbog čega je Maria imala bolove, vrtoglavice te je nepovezano pričala. Doktor je izvadio tumor nakon sedam sati operacije. Analiza je kasnije pokazala kako tumor nije bio zloćudan. Ipak, pred Marijom je još dug oporavak, budući da je operacija bila teška. Nažalost, tumor njene majke je zloćudan. "Nadam se da će biti od onih koji će dugo preživjeti s njim. Jer sam zabrinuta za nju. Nitko ne želi izgubiti svoju majku", rekla je voditeljica i briznula u plač.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene