Poznati američki voditelj Steve Harvey još je jedan poznata osoba koja je ove godine odlučila posjetiti Hrvatsku.

Galerija


Slavni američki voditelj Steve Harvey još je jedno u nizu poznatih lica koja su ove godine odlučila posjetiti Lijepu Našu. 

Vezani članci Alexander Wang (Foto: Screenshot) Najveća dizajnerska zvijezda stigla u Hrvatsku: Uživa u moru, Dubrovniku i vjetru u kosi Raquel Mauri (Foto: Instagram) Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili

Harvey je uspješan televizijski voditelj koji je poznat po tome što je spektakularno "zeznuo" dodjelu izbora za miss svijeta, pa je tu prestižnu titulu dodijelio krivoj natjecateljici. Najprije je pobjednicom proglasio lijepu Kolumbijku Ariadnu Gutierrez. Potom je Harvey shvatio kakvu je grešku napravio, a misice su se zbunjeno pogledavale nekoliko minuta, ne shvaćajući što se to upravo dogodilo. Zatim je kruna preseljena na glavu miss Filipina Pije Alonzo Wurtzbach.

Kako bi predahnuo od napornog posla, Harvey je ove godine odlučio posjetiti Hrvatsku pa je na Instagramu objavio video na kojem kod Šibenika čisti i pere školjke. 

"Dečko sa sela pere školjke koje sam tek izvukao iz kanala. Btw, moj čovjek na snimci nikad nije bio u Harlemu, nisu imali pojma što pričam", napisao je Steve aludirajući na majicu s natpisom Harlem koju je nosio jedan od muškaraca na snimci. 

Snimka je u manje od 24 sata pregledana preko 100 tisuća puta.

"To smo moj brat i ja u videu. Uživali smo u tvom društvu i nadam se da se vidimo i dogodine", oglasio se u komentarima Mile Ćorić, jedan od muškaraca u videu kojije pokazivao slavnoj faci kako izvući i očistiti dagnje. 


Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?