Vlatka Pokos stigla je u Hrvatsku i to samo zbog voditeljskog angažmana. Tijekom večeri Pokos je čak i zapjevala.


Prije nekoliko mjeseci Vlatka Pokos odselila je iz Hrvatske. Sreću je voditeljica, pjevačica i spisateljica pronašla u dalekoj Kanadi. Njezin odlazak bio je obavijen velom tajni s obzirom da je svoj privatni život Pokos u posljednje vrijeme dobro čuvala podalje od javnosti. No, nakon nekoliko mjeseci života u inozemstvu Vlatka je stigla u Hrvatsku, točnije u Novigrad,  i to zbog voditeljskog angažmana.

Vezani članci Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos je nakon zatišja na Instagramu podijelila selfije zbog posebnog razloga, a brzo je dobila niz komplimenata Vlatka Pokos Pokos oplela po Hrvatima: "Slušam ovo jadno cviljenje i to je ono čega sam se bojala, može li jadnije?"

Na nagovor prijatelja Borisa Kosmača, Pokos je pristala biti voditeljica izbora za Miss Alpe Adria International na kojem je čak i zapjevala svoju čuvenu pjesmu “Na dohvat ruke“.

Odlično raspoložena Pokos je blistala tijekom večeri i time svima jasno dala do znanja da joj boravak u daleko Kanadi itekako godi. Buran životni period sada je iza nje, a svoj mir i sreću Vlatka je pronašla tisuće i tisuće kilometara od Hrvatske. Podsjetimo, svoj odlazak u Kanadu Vlatka Pokos najavila je još 2015. godine, nedugo nakon što je prohodala sa sada već bivšim partnerom, bivšim manekenom i menadžerom Ivicom Biljanom.