Vlatka Pokos ne krije gnjev zbog bivšeg supruga Josipa Radeljaka i njegova sina koji ju, kako tvrdi, žele uništiti.

Galerija


Vlatka Pokos zgrožena je presudom prema kojoj bivšem suprugu Josipu Radeljaku i njegovu sinu Leu treba isplatiti 306.000 kuna koje je navodno trošila s njihovih kartica. Svoj gnjev izrazila je putem društvenih mreža, a s obitelji Radeljak odlučila se obračunati i putem medija. Nije dugo trebalo da svoju stranu priče javno iznese i Leo Radeljak.

Vezani članci Leo Radeljak, Vlatka Pokos, Josip Radeljak (FOTO: Pixell) Potresena Vlatka: "Nikakve imovine nemam, ovakva presuda bi me dovela u poziciju da cijeli život radim za Radeljaka" Vlatka Pokos, Leo Radeljak (FOTO: Pixsell) Nakon prozivki oglasio se i Radeljakov sin! "Dizala je 4.000 kuna gotovo svaki dan s mog računa"

"Trpjela sam, patila i borila se da preživim. Ali nemam razloga šutjeti jer ovo što se događa prelazi sve granice zdravog razuma", kaže Pokos.
Tvrdi da je opljačkana i zlostavljana dugih deset godina. "Za mene nije bilo posla, izgubila sam sve za što sam radila devet godina, a što sam uložila u stan od 56 kvadrata. Morala sam ga prodati u bescjenje da se riješim dužničkog ropstva", otkrila je nekadašnja voditeljica.

Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell)
Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell)

Svoj novi život prošle godine počela je graditi u Kanadi, no nedavna presuda vratila ju je u surovu prošlost s bivšim suprugom i njegovim sinom. Ni o jednom ni o drugom trenutno nema lijepe riječi. "Leo Radeljak je sjena od čovjeka kojeg treba žaliti. Vidim da je zaboravio da sam čistila njegov stančić u Ilici, da sam brinula o njegovoj odjeći i da je svaki dan dolazio na ručak u stan u kojemu smo živjeli. Bio mi je poput mlađeg brata, uvijek sam bila na njegovoj strani. Bili smo dobri prijatelji, ali vidim da je odlučio slijediti očev primjer. Moj bivši suprug nije me uspio doslovno strpati pod zemlju, ali zbog toga već deset godina zdušno radi na tome da me uništi na sve druge moguće načine. Ali neće uspjeti. Dobro uvijek na kraju pobjeđuje", zaključila je Vlatka za 24 sata.

Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell)
Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell)