sve 5

Već su se pomirili - Vlatka i Ivica ponovno ljubuju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su se uz Vlatkino ime uvijek povezivale fatalne ljubavi, ali i skandali, čini se da atraktivna 45-godišnjakinja nikako da nađe pravog muškarca. Posljednji u nizu, kanadski poduzetnik Ivica Biljan, nimalo džentlmenski, s medijima je odlučio podijeliti razloge njihova prekida.

Medijima je ispričao kako ju je ostavio jer je bila ljubomorna, a zamjerio joj je i to što je Vlatka najavila odlazak k njemu u Kanadu, a da ga nije o tome obavijestila.
No, najveći problem Biljanu je bila njezina prošlost. A ta prošlost najvećim se dijelom odnosi na Josipa Radeljaka. Najskandalozniji među prekidima svakako je bio kraj braka i javno međusobno blaćenje.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Ljubavni život Vlatke Pokos pod povećalom: 'Ostala sam naivna'

Nakon svih tih drama sada se čini kako je Biljan spustio loptu i razmislio o svojim prenagljenim reakcijama. Čini se kako je glavni uzrok problema ipak bila daljina. Sada su odnosi navodno izglađeni i sve je opet u najboljem redu. O daljnjim planovima odluke će donositi zajedno, prenosi Gloria.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene