Ovim se važnim životnim događajem Vlatka Pokos pohvalila na Instagramu.

Galerija


Voditeljske vode 49-godišnja Vlatka Pokos zamijenila je marketinškima.

Vezani članci Iza kamere Pokazale kako zapravo nastaju slike koje objavljuju na Instagramu, zavirite iza kulisa Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje"

Voditeljica je upravo diplomirala na prestižnom kanadskom Sveučilištu Sheridan, na kojem je upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije. 

Ovim važnim životnim događajem Vlatka se pohvalila na Instagramu. "Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata!!! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj."

Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan), Sebastian (Peru), Amanpreet (India)... Volim vas", poručila je pored nekoliko fotografija ushićena Vlatka.

"Danas si korak bliže svom snu i uskoro ćeš uživati u plodovima napornog rada", samo je jedan od komentara koji se našao ispod fotografije, gdje su se zaredali brojni čestitari.

"Ja sam se odmorila psihički od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojem sam bila izložena godinama. To je jako teško podnositi. Nekako sam se, nažalost, u Hrvatskoj počela osjećati posljednjih godina kao da se vrtim u krug iz kojeg se ne mogu iščupati."

"Jednostavno neke stvari ne možete kontrolirati i ne možete se boriti dovijeka s vjetrenjačama. Ja sam se godinama borila s vjetrenjačama i onda sam shvatila da je to besmisleno", otkrila je jednom prilikom za IN magazin Vlatka o selidbi u Kanadu.

Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli