U svom stilu

Neobično vjenčanje na Biokovu: Hrvoje Rupčić drugi put uplovio u bračnu luku

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: IN Magazin) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) +0 Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) Galerija

Hrvoje Rupčić vjenačao se s Ivanom Kujundžić na Biokovu.

Naš glazbenik i član popularnog benda Cubismo, 49-godišnji Hrvoje Rupčić izrekao je drugi put "sudbnonosno da" i to u posve neobičnom izdanju i okruženju. Naime, Hrvoje se vjenčao s modnom dizajnericom i fotografkinjom Ivanom Kujundžić na planini Biokovo u tradicionalnoj indijanskoj odjeći.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Hrvoje se ulaskom u novi brak pohvalio na društvenim mrežama, točnije na profilu na Instagramu gdje je objavio njihovu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvoje Rupčić (@hrvoje.rupcic) on

"Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)", napisao je Hrvoje uz objavljenu fotografiju.

Prijatelji i obožavatelji poželjeli su mu sve najbolje, a on im je zahvalio priznavši kako je pronašao svoju Pocahontas i kako je neće pustiti. 

Fotografijama s vjenčanja na društvenim se mrežama pohvalila i novopečena gospođa Rupčić, prema kojima možemo zaključiti kako je cijelo vjenčanje proteklo u indijanskom stilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Hrvoje je prije braka s Ivanom ljubio glumicu Zrinku Cvitešić zbog koje se 2009. godine razveo od pjevačice Kristine Kresnik s kojom je u braku proveo 9 godina. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Daniela Perić (Foto: Instagram) Daniela Perić (Foto: Instagram) +5 Daniela Perić (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput ima najvjernije fanove: Vlastitu pozadinu ukrasila tetovažom posvećenoj omiljenoj pjevačici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene