Hrvoje Rupčić vjenačao se s Ivanom Kujundžić na Biokovu.

Galerija


Naš glazbenik i član popularnog benda Cubismo, 49-godišnji Hrvoje Rupčić izrekao je drugi put "sudbnonosno da" i to u posve neobičnom izdanju i okruženju. Naime, Hrvoje se vjenčao s modnom dizajnericom i fotografkinjom Ivanom Kujundžić na planini Biokovo u tradicionalnoj indijanskoj odjeći.

Vezani članci Fail ''Muž mi je upropastio vjenčanje'': Zavodljivim plesom umalo je nokautirao mladenku Nataša Janjić i Nenad Medančić Domaća glumica napokon otkrila kada se točno udala za markantnog pazinskog ortopeda

Hrvoje se ulaskom u novi brak pohvalio na društvenim mrežama, točnije na profilu na Instagramu gdje je objavio njihovu fotografiju.

"Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)", napisao je Hrvoje uz objavljenu fotografiju.

Prijatelji i obožavatelji poželjeli su mu sve najbolje, a on im je zahvalio priznavši kako je pronašao svoju Pocahontas i kako je neće pustiti. 

Fotografijama s vjenčanja na društvenim se mrežama pohvalila i novopečena gospođa Rupčić, prema kojima možemo zaključiti kako je cijelo vjenčanje proteklo u indijanskom stilu. 

Hrvoje je prije braka s Ivanom ljubio glumicu Zrinku Cvitešić zbog koje se 2009. godine razveo od pjevačice Kristine Kresnik s kojom je u braku proveo 9 godina. 

Maja Šuput ima najvjernije fanove: Vlastitu pozadinu ukrasila tetovažom posvećenoj omiljenoj pjevačici