Što se to tamo dogodilo?

Vjenčanje ili rođendan? Mediji iznenađeni, ne prestaju špijunirati slavni par!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslava 42. rođendana glumca Justin Therouxa izazvala je pravu lavinu 'šuškanja' o njegovom navodnom vjenčanju sa zaručnicom Jennifer Aniston. A evo kako je do toga došlo!

Kako bi proslavio 42. rođendan te ujedno pozvao sve drage ljude u svoj dom, glumac Justin Theroux odlučio je napraviti veliki party.

U tome mu je, naravno, pomogla i zaručnica, glumica Jennifer Aniston. U svoj dom na Bel Aireu par je tako pozvao mnoga slavna imena među kojima su bili Sasha Baron Cohen, Isla Fisher, Ben Stiller, Ellen DeGeneres, Portia DeRossi, Dax Shepherd, Tobey Maguire...

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

>> 'Detalj' koji ju je proslavio 1994. godine nastao je na posve zanimljiv način!

A kako bi gostima osigurali nesmetan pristup do svog doma, par je u okolici svog doma postavio znakove kojima se zabranjuje parkiranje i zaustavljanje od 16 sati do 23:30.

Sve je ovo bilo dovoljno da mediji počnu nagađati kako je riječ o njihovom dugo najavljivanom vjenčanju. No, prema riječima glasnogovornika Justina Therouxa, ipak se nije radilo o tome.

'To je rođendanska proslava', izjavio je glasnogovornik za E!News. 'Ne radi se o vjenčanju. Danas je Justinov rođendan', stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene