Promijenila je i prezime

Udala se Rita Ora! Daleko od očiju javnosti izrekla je sudbonosno "da" 15 godina starijem redatelju

Rita Ora i Taika Waititi Rita Ora i Taika Waititi Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 +8 Rita Ora - 3 Galerija

Rita Ora i Taika Waititi vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Londonu, a ona je odmah promijenila svoje prezime.

Pjevačica Rita Ora (31) i redatelj Taika Waititi (46) vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Londonu, pišu strani mediji.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Pjevačica je navodno već promijenila i prezime te će se ubuduće predstavljati kao gospođa Waititi-Ora.

Glasine o njihovom vjenčanju kruže već nekoliko dana, nakon što su oboje snimljeni sa zlatnim prstenjem.

Rita i Taika u vezi su od ožujka 2021. godine, a zaručili su se prije dva mjeseca, a izvor blizak paru kaže kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugog. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja" kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio gdje radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojm je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Kevitch Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 2 +5 Camila Cabello - 3 Celebrity Omiljena crnka ponovno ljubi, evo s kime je zamijenila jednog od najpoželjnijih frajera današnjice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene