Jude Law na tajnom je vjenčanju oženio Phillipu Coan.

Galerija


Holivudski zavodnik i jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, to više nije. 46-godišnji glumac Jude Law oženio se svojom 14 godina mlađom djevojkom Phillipom Coan na intimnoj ceremoniji održanoj u Londonu.

Vezani članci Jude Law Poslije brojnih skandala se smirio i opet vjenčao, a uskoro će i šesti put postati otac Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) S 14 godina mlađom suprugom čeka šesto dijete, a bivšu ženu prevario je s njihovom dadiljom

Par se odlučio na manju ceremoniju bez velikih holivudskih faca pa su se na popisu gostiju u gradskoj vijećnici našli samo najbliži prijatelji i članovi obitelji.

Glumac koji je utjelovio slavnog Sherlocka Holmesa nije mogao skinuti pogled sa svoje prelijepe mladenke za vrijeme razgovora na stražnjem sjedištu automobila za vrijeme vožnje, u kojoj su ih uhvatile kamere paparazza. Phillipa je tom prilikom ponosno pokazivala i vjenčani prsten na ruci, piše Daily Mail koji je objavio i nekoliko fotografija mladenaca.

Ona je za tu priliku odlučila odijenuti kratku haljinu krem boje u kojoj je otkrila duge noge, čime je prekršila britansku tradiciju, dok je Jude bio naočit u baršunastom odijelu sa šeširom na glavi.

Fotografiju sretnog para na svom je profilu na Instagramu objavio magazin Elle. 

Slavnom glumcu ovo je drugi brak. S glumicom Sadie Frost bio je oženjen od 1997. do 2003. godine, s kojom je dobio 22-godišnjeg sina Raffertyja koji mu je bio vjenčani kum, 18-godišnju kći Iris te 16-godišnjeg sina Rudyja. Iz veze s manekenkom Samanthom Burke ima 9-godišnju kći Sophijum, a s glazbenicom Catherine Harding 4-godišnju kći Adu.

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila