Amanda Knox vjenčala se s Christopherom Robinsonom.

Galerija


Amanda Knox američka je novinarka i spisateljica za koju je cijeli svijet čuo nakon što je bila optužena, a potom i oslobođena krivnje za silovanje i ubojstvo svoje cimerice, britanske studentice Meredith Kercher, s kojom je živjela u Italiji i zbog čega je pet godina provela u tamošnjem zatvoru.

Vezani članci Vjenčanje Priroda ima mračan smisao za humor, dobro su se zamislili na vjenčanju Vjenčanje u doba koronavirusa, ilustracija Sudbonosno "da" kazali su na granici dviju država, odvojeni bijelom vrpcom i na distanci: "Nismo željeli mijenjati zakazani datum"

Sada, pet godina nakon što je donesena oslobađajuća presuda, 32-godišnja Amanda vjenčala se s pjesnikom Christopherom Robinsonom, kojemu njezina kriminalna prošlost nimalo ne smeta.

Vjenčanje je održano u Washingtonu, a mlada nije nosila bijelu vjenčanicu niti išta nalik tome.

Na fotografijama koje su nastale nekoliko trenutaka prije, ali i nakon ceremonije Amanda je snimljena u širokim šarenim hlačama, bijeloj košulji i žutom prsluku, dok je na licu imala zlatne ukrase.

Slično su bili odjeveni i gosti vjenčanja, kao i mladoženja, a tema zabave bila je znanstvena fantastika. Upute i detalji vjenčanja bili su najavljeni na posebnoj web-stranici, a tradicionalno vjenčanje u potpunosti je izostalo.

Više fotografija pogledajte ovdje.

Da stvar bude bizarnija, na stranici "The Knox Robinson Coalescence" prošle je godine zatražila pomoć obitelji, prijatelji i obožavatelja da joj financiraju vjenčanje s temom svemira.

Sudeći po fotografijama s vjenčanja, u tom su naumu i uspjeli.

Prije nego što se pojavila u provokativnom kostimu, na balkonu hotela pozirala je samo u majici