Do daljnjega

Naša glumica vratila se u Hrvatsku iz Kine: "Živi smo i zdravi, ali i izbačeni iz svog života"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vitomira Lončar i muž Ivica Šimić nisu se mogli vratiti u Kinu nakon odmora na Filipinima zbog epidemije koronavirusa. Supružnici su došli u Zagreb nakon 38 sati leta i četiri slijetanja.

Glumica Vitomira Lončar (60) posljednje tri godine živi u Kini, gdje njezin suprug, redatelj Ivica Šimić (66) radi u gradu Xi'anu. Vitomira se prije mjesec dana javila zabrinutim prijateljima kako bih ih obavijestila da u njihovoj provinciji nema koronavirusa.

Uskoro nakon te objave glumica je otišla s mužem na godišnji odmor na Filipine i više se nisu mogli vratiti u Kinu. "Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se epidemija novog virusa proširila, a u kvart u kojem živimo više nije moguće ući. Do daljnjega. Avionske karte su nam otkazane. Živi smo i zdravi, sretni i zahvalni zbog toga, ali izbačeni iz svog života", napisala je tada Vitomira.

Supružnici su se zbog blokade Kine vratili u Hrvatsku i tijekom boravka u Zagrebu odlučili su se ponovno angažirati u svom kazalištu Mala scena. Vitomira i Ivica odigrali su predstavu "Kraljevna na zrnu graška", a glumica se i oglasila prošlog vikenda na Facebooku kako bi podijelila svoje dojmove nakon povratka s Filipina.

"Nakon 38 sati puta i četiri slijetanja, prvo smo otišli pogledati naše majke. Dva susreta koja u potpunosti pokazuju razlike Šimića i Lončara. Kod Šimićevih nas je Anka (u 94. godini) čekala na vratima, nestrpljivo, uređena, friško ošišana... Predjelo, domaća juhica, njoki, domaća štrudla od jabuka... Nakon toga je na red došla moja mama (85). Dođemo na recepciju doma gdje živi i pitamo znaju li gdje bismo ju mogli naći? Kaže nam čovjek, kak' ne, baka karta belu, tu je, u boravku. Nazovem ju i kažem, mama, tu smo, stigli smo! Čujem kak' veli dečkima s kojima karta, dečki, začas sam natrag! I evo je! U trenirci, zagrli nas, izljubi, veli, odlično izgledate, ali dečki me čekaju, kartamo belu, vidimo se drugi put!" opisala je Vitomira kako su izgledali susreti s njezinom majkom i svekrvom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene