Violončelist Stjepan Hauser s prijateljima je uživao na koncertu.

Galerija Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Alen Vitasović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Stjepan Hauser sinoć je u Puli uživao u središtu grada, no cijelo je vrijeme na glavi imao kapuljaču. Violončelist je bio u društvu prijatelja, između ostalog i s Igorom Burlovićem koji inače radi na njegovim spotovima kao snimatelj i redatelj.

Vezani članci 2cellos 2CELLOS u novom spotu prošetali kroz 10 godina karijere i novostima oduševili svoje vjerne obožavatelje Stjepan Hauser Zabrinuti Hauser moli i preklinje svoje fanove da mu pomognu riješiti problem u kojem se našao: "Ovo potpuno izmiče kontroli"

Stjepan i ekipa zabavljali su se na koncertu Alena Vitasovića, a mnogi su se pitali zašto dečki ne skidaju kapuljače s glave?!

Lako moguće da je Hauser htio biti neprimjetan i u miru uživati u zvucima istarskog slavuja, no ipak veća je vjerojatnost (budući da su i njegovi prijatelji imali kapuljaču) da je puhalo i bilo hladno.

Naime, na sjevernom Jadranu često puše pa moguće da je violončelist svjetskog glasa skrivao uši i lice od hladnoće, ali i od znatiželjnih pogleda.

Marijana Petir ''postala'' pjevačica: ''Isuseee koja mačka, i stas i glas, odlično'' Marijana Petir (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Marijana Petir (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Marijana Petir (Foto: Dnevnik.hr) +1 Marijana Petir, arhivska fotografija (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Ima para kao blata: Pojavila se snimka na kojoj se valja u snijegu u haljini od 32.500 kuna Kendall Jenner (FOTO: Instagram) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) +4 Kendall Jenner (Foto: AFP)

Seksi tenisačica izluđuje muškarce, a mi ćemo vam pokazati neke od njezinih najvrelijih fotografija Genie Bouchard (FOTO: Instagram) Genie Bouchard (FOTO: Instagram) Genie Bouchard (FOTO: Instagram) +0 Genie Bouchard (FOTO: Instagram)

Danas je bogat, zgodan i omiljen, ali... Ljepotan kojeg obožavate odrastao je u nevjerojatnim uvjetima Ozcan Deniz (FOTO: Dnevnik.hr) Özcan Deniz, Feyza Aktan (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) +4 Özcan Deniz (FOTO: PR)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju