Riječ je o holivudskoj zvijezdi Vinceu Vaughnu, koji danas ima 48 godina.

Galerija


Za glumcem su uzdisale poznate i nepoznate dame.

Vezani članci Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL) Povezali su se nakon smrti njene majke: Na vidjelo izlazi sve više detalja o prijateljstvu bivših supružnika Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Slavne glumice bez bore na licu: Nevjerojatno je da će ove holivudske ljepotice ove godine navršiti 50 godina

Riječ je o holivudskoj zvijezdi Vinceu Vaughnu, koji danas ima 48 godina, a čini se kako su godine učinile svoje kada je u pitanju bivši holivudski srcolomac.

Glumac je nedavno viđen na NFL utakmici u New Orleansu, i iako se pokušao stopiti s masom na ulici, to mu nije pošlo za rukom. Paparazzi su ga snimili u nešto drukčijem izdanju nego što smo inače navikli, a smeđu kovrčavu kosu Vince je zamijenio sijedom i raščupanom.

Iako nam je jasno da se radi o prirodnom starenju na koje nitko od nas nije imun, glumčevu lošijem izgledu nego inače svakako pridonosi i alkohol, zbog kojeg je već nekoliko puta imao problema. Posljednji put u lipnju 2018. godine kada je vozio u alkoholiziranom stanju, a zatim je i odbio izaći iz vozila na zahtjev policije.

Ipak, glumac je još uvijek aktivan u filmskom svijetu te još uvijek snima, a nekad smo ga, osim po ulogama, pamtili i po ljubavnim aferama.

Tako su se u njegovu zagrljaju našle glumice Jennifer Aniston, Anne Heche i Joey Kauren Adams, no od 2009. godine u njegovu životu postoji samo jedna, Kanađanka Kyla Weber, s kojom se vjenčao 2010. godine i s kojom ima dvoje djece.

I dok je navodno Jennifer Aniston slomio srce brojnim prevarama, koje je doduše demantirao, Kyla se pokazala kao "ona prava" koja ga je smirila. 

Drastično promijenio imidž: Mladog glumca jedva su prepoznali, ali djevojka je ta koja je ukrala pažnju

Jedan od najzgodnijih Hrvata otkrio kakve poruke dobiva u inboks: Tko ga je to zaprosio?

Prošlo je 11 godina od tragične smrti obožavanog glumca: Znao je da mu se bliži kraj

Holivudska glumica pokazala umorno lice s borama i podočnjacima