Na početku karijere

Snimila spot još u srednjoškolskim danima: "Od svih žena, bila je daleko najbolja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najljepših Hrvatica, Viktorija Rađa, još se kao srednjoškolka pojavila u spotu poznatog glazbenika Duška Mucala.

Nekadašnja Miss Dalmacije Viktorija Rađa, supruga Dine Rađe okušala se i u glazbenim vodama s pjesmom "Nema veze". No Viktorija se još kao srednjoškolka pojavila u videospotu popularnog splitskog glazbenika Duška Mucala za pjesmu "Mala" iz 1994. godine. U Mucalov spot došla je zahvaljujući jednoj od splitskih modnih agencija.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

"Od svih žena na ekranu, mislim da je ona bila daleko najbolja. Tad, u samim počecima moje karijere, činilo se kao da imam marsovca ispred kamere. Odmah si mogao ubrati da ima je**** komunikaciju s kamerom", prisjetio se redatelj spota Žare Batinović.

"Snimili smo cijeli spot za nekoliko sati i to mi je apsolutni rekord u brzini montaže: dva sata i 45 minuta", otkrio je redatelj.

"U pubertetu sam imala viška kilograma, a htjela sam se početi baviti pjevanjem. Onda sam dosta smršavjela, pa su me zapazili i postala sam manekenka", ispričala je Viktorija ranije.

Viktorija kaže kako je za njenu vitku liniju najviše zaslužno svakodnevno vježbanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene