Viktorija Đonlić Rađa ima 41 godinu, a na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Galerija


Bivša manekenka i Miss Dalmacije, osim plesnim talentom, oduševljava i svojom ljepotom.

Vezani članci Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda! Marko Mrkić (Foto: Instagram) Zbog Viktorije je postao prijatelj s Dinom Rađom, a s novom ulogom dobio je i novu partnericu

Viktorija Đonlić Rađa ima 41 godinu, a na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Viktorija je još uvijek jedna od natjecateljica popularnog showa "Ples sa zvijezdama", koji ulazi u samu završnicu, a temperamentna Dalmatinka iz emisije u emisiju sve je bolja.

Ipak, kako je sama otkrila, ni sama ne može vjerovati da je pristala na sudjelovanje u plesnom showu. A sada se na Instagramu požalila obožavateljima kako ne može otići na jedan poznati zagrebački party zbog plesnih obveza koje ima jer nas ove nedjelje, 26. svibnja, očekuje polufinale spomenutog showa.

"Umjesto da se zabavljam na partiju, odlučila sam još malo raditi. Pozdrav svima, nadam se da vam je lijepo i gledajte me na naslovnoj stranici, što da radim", potužila se Viktorija, no najviše pažnje privuklo je njezino lice bez trunke šminke.

Što drugo reći nego da supruga umirovljenog košarkaša i u takvom izdanju izgleda fantastično, a to među ostalim može zahvaliti i dalmatinskim genima.

Viktorija je Dina očarala pri prvom susretu u jednom zagrebačkom restoranu. Par je bračne zavjete izmijenio 20. kolovoza 2001. godine na dvadeset metara dugoj jahti Duje usidrenoj pokraj otoka Korčule. Dinu je vjenčani kum bio Petar Grašo, a Viktorijina kuma bila je njezina dugogodišnja prijateljica iz školskih klupa.

Par zajedno ima dva sina. 

U "Očajnim kućanicama" zaludjela je muški rod, ali čini nam se da ova glumica danas izgleda bolje no ikad