Dalmatinski geni

Bivša Miss Dalmacije pokazala je da ima talenta za ples, a sad znamo i kako izgleda bez trunke šminke

Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) +0 Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa ima 41 godinu, a na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Bivša manekenka i Miss Dalmacije, osim plesnim talentom, oduševljava i svojom ljepotom.

Pogledaj i ovo Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Fanovi oduševljeni! Reakcija Dine Rađe na senzualan ples supruge Viktorije i njezinog plesnog partnera je sve!

Viktorija Đonlić Rađa ima 41 godinu, a na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Viktorija je još uvijek jedna od natjecateljica popularnog showa "Ples sa zvijezdama", koji ulazi u samu završnicu, a temperamentna Dalmatinka iz emisije u emisiju sve je bolja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Ipak, kako je sama otkrila, ni sama ne može vjerovati da je pristala na sudjelovanje u plesnom showu. A sada se na Instagramu požalila obožavateljima kako ne može otići na jedan poznati zagrebački party zbog plesnih obveza koje ima jer nas ove nedjelje, 26. svibnja, očekuje polufinale spomenutog showa.

"Umjesto da se zabavljam na partiju, odlučila sam još malo raditi. Pozdrav svima, nadam se da vam je lijepo i gledajte me na naslovnoj stranici, što da radim", potužila se Viktorija, no najviše pažnje privuklo je njezino lice bez trunke šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Što drugo reći nego da supruga umirovljenog košarkaša i u takvom izdanju izgleda fantastično, a to među ostalim može zahvaliti i dalmatinskim genima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Viktorija je Dina očarala pri prvom susretu u jednom zagrebačkom restoranu. Par je bračne zavjete izmijenio 20. kolovoza 2001. godine na dvadeset metara dugoj jahti Duje usidrenoj pokraj otoka Korčule. Dinu je vjenčani kum bio Petar Grašo, a Viktorijina kuma bila je njezina dugogodišnja prijateljica iz školskih klupa.

Par zajedno ima dva sina. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: AFP) +9 Eva Longoria (Foto: AFP) Celebrity U "Očajnim kućanicama" zaludjela je muški rod, ali čini nam se da ova glumica danas izgleda bolje no ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene