Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa slave 19. godišnjicu braka koji su sklopili kod otoka Korčule.

Galerija


Bivša missica i natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama" Viktorija Đonlić Rađa i njezin suprug umirovljeni košarkaš Dino Rađa slave 19. godišnjicu braka, što je on obilježio na društvenim mrežama i posvetio supruzi romantičnu objavu.

Vezani članci Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić oduševio zajedničkom fotografijom s bračnim parom Rađa: "Popravili ste mi dan!" Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa otvorio Instagram, a jedina osoba koju prati nije njegova zanosna supruga Viktorija

Točnije, Dino je na svom profilu na Instagramu objavio njihovu fotografiju s vjenčanja.

"Prije 19 godina je rekla da", napisao je Dinu uz fotografiju na kojoj su osim mladenaca i Petar Grašo koji je Dini bio vjenčani kum i Viktorijina prijateljica kao kuma.

Supružnici su se vjenčali na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon obreda su bili skočili u more. Upoznali su se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a Viktorija je već tada imala titulu Miss Dalmacije te je s menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Između para je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

"Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali", izjavila je bila Viktorija za IN Magazin. 

2003. godine postali su roditelji sina Roka, a 2008. godine rodio im se i drugi sin Niko.

Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"