Poznata vidovnjakinja otkrila je što nas čeka u 2017. godini.


2016. je iza nas, ušli smo u Novu godinu. Što nas to očekuje u idućih 365 dana u svijetu showbizza, politike, ali i prirodnih katastrofa, otkrila je poznata vidovnjakinja Nera Brlek Rapp. Severin brak će potrajti, ali njezini snovi neće biti ispunjeni. ''Svi u kući, svi žele prinovu,no međutim, ta prinova se još neće dogoditi'', rekla je vidovnjakinja Nera.

Vezani članci Set serije Dar Mar - 6 Vodimo vas iza kulisa serije "Dar Mar": Evo kako je izgledala izgradnja najvećeg seta na otvorenom u Hrvatskoj! Goran Čipčić - 1 Novi izazovi za kandidate jedinstvenog projekta "Startaj Hrvatska": Evo kako su prošli prvi susreti s kupcima!

No, dogodit će se brak između Petra Graše i Danijele Martinović. ''Mi smo to predugo čekali, već smo izgorjeli svi čekajući i ipak ćemo ih valjda uspjeti nagovoriti, jer ja vidim da će vjenčanja biti'', otkrila je Nera.

To ne možemo reći i za Stjepana Hausera i Jelnu Rozgu koji  ove godine neće stati pred oltar. ''Ja vidim dosta problema u tom odnosu jer ona će i 2017-oj puno raditi i neće imati dovoljno vremena da mu se posveti na način koji bi on imao i tu će nastati trzavice i problemi, tako da ja vjenačnje ne vidim u 2017-oj.

No, nije sve tako sivo. Pjevačica Nina Badrić uskoro će upoznati muškarca iz svojih snova.  ''Ja vidim muškarca koji je stariji, višlji od nje, onako tamnije kose. Jedna vrlo specifična osoba, markantna i ono što je vrlo bitno, kada javnost dozna šokirat će se jer je ona umjetnica, a on iz sasvim drugog svijeta'', rekla je Nera.

Njezina kolegica, pjevačica Maja Šuput ove godine neće imati sreće u ljubavi. ''Bit će tu ponuda, bit će tu određenih ozbiljnih ponuda , no niti jedan od trojice neće uspjeti zadržati nju blizu sebe'', otkrila je vidovnjakinja Nera.

Što je još otkrila poznata proročica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.