Koji gaf

Noćna mora svake manekenke: Anđelica pala usred revije

Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 4 Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 4 Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 4 Galerija

Viktorijinoj anđelici Ming Xi dogodila se noćna mora svake manekenke. Naime, usred najpoznatije svjetske revije ljepotica se poskliznula i pala.

U Šangaju je održana još jedna spektakularna revija, poznatija kao Victoria’s Secret Fashion Show. No jednoj anđelici dogodila se noćna mora svake manekenke.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi ostali očarani Modna revija Roberta Severa na BIPA Fashion.hr-u privukla je mnoga poznata lica

Kineskinja Ming Xi samouvjereno je šetala pistom, no u jednom je trenutku zapela za tkaninu te se poskliznula i pala. Simpatična manekenka ipak je sve podnijela sa smješkom te je brzo ustala i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. 

28-godišnja ljepotica Viktorijina je anđelica od 2013. godine i ovo je prvi put da joj se ovakvo nešto dogodilo. U intervjuu nakon showa rekla je da je "veoma razočarana u sebe, no i veoma zahvalna svima koji su joj pljeskali kad je pala". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene