David i Victoria Beckham našli su se u financijskim problemima pa su počeli otpuštati zaposlenike.

Galerija


Slavni par, Victorija i David Beckham, već desetljećima slove za jedan od najljepših, ali i najbogatijih parova svijeta. Njihovo združeno bogatstvo nastalo iz nogometnih, modnih i pjevačkih uspjeha procjenjivalo se na vrtoglave milijune funti, no čini se da je njihovo raskalašeno trošenje ipak prešlo sve granice, pa su sada u financijskim problemima. 

Vezani članci David, Romeo i Cruz Beckham Zgodni na tatu! Sinovi Davida Beckhama više nisu mali i njegove su vjerne kopije David Beckham - 1 Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63

Naime, modna dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham trenutno je u velikim financijskim problemima, pa je zbog škripca u kojem se našla morala otpustiti čak i svog privatnog vozača. Iako ju modni kritičari hvale i njezine su modne revije vrlo posjećene, Victorijina modna kuća prošle godine izgubila je vrtoglavih 12,3 milijuna funti, odnosno više od milijardu kuna, zbog čega su se Beckhamovi morali odlučiti za mjere štednje. 

Osim vozača, navodno je otpušteno još djelatnika ovog slavnog para, a sve ne bi li se izvukli iz dugova. Uz to, za glavni dućan svoje modne linije, koji se nalazi u srcu Londona, Victorija je morala otkazati inače redovitu dostavu cvijeća, jer se to smatra nepotrebnim troškom. 

Prema izvoru bliskom paru, sada kada nema vozača, Victorija se vozi sama ili jednostavno nazove taksi. 

Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"