Hoće li kuhati u njoj ?

Prava sitnica - kuhinja od 4,5 milijuna kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham planira izgraditi kuhinju u vrijednosti 4,5 milijuna kuna.

Supruga nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham, uložila je 4,5 milijuna kuna za futurističku kuhinju za njihov novi skupocjeni dom u Londonu za koji su nedavno izdvojili 354 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Idealna prilika za slavljenje 16 godina ljubavi!

U kuhinja izgrađenoj u stilu Jamesa Bonda, svi će se kuhinjski elementi poput štednjaka i hladnjaka moći pritiskom na gumb sakriti iza mramornih ploča.

Bivša spajsica angažirati će svoju prijateljicu i dizajnericu Kelly Hoppen da joj ona pomogne u uređenju njezinog savršenog obiteljskog doma.

Američki mediji također pišu da Victoria planira na novom posjedu sama planira uzgajati organsko povrće kao što su makrobiotičke salate i klice djeteline.

U vili obitelji Beckham biti će 7 spavaćih soba, 8 kupaonica, David će imati svoju tamnu sobu za fotografiranje koje je njegova strast, a želi imati i svoj ured sa zidovima obloženim hrastovinom i to u Ralph Lauren stilu.

Svako dijete poznatog para dobiti će svoje mjesto za rekreaciju,a njihov sin Romeo (11) koji svira bubnjeve imat će sobu koja će biti zvučno izolirana.

Victoria je potrošila oko 100.000 funti na kućnu teretanu, a razmišlja i o studiju u kojem bi mogla vježbati Bikram jogu, saznajemo iz medija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene