Maštovito

ŠTO DAROVATI NEKOME TKO IMA SVE? Ona se odlično snašla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David je svoj 40. rođendan prošle godine proslavio u Marakešu u biranom društvu.

Legendarni David Beckham sutra će proslaviti 41. rođendan. Kada je on u pitanju, slavlja su uvijek velika i raskošna. Često kad nekome od svojih najdražih moramo kuputi dar nađemo se u problemu. Možete li zamisliti kako se osjećala Victoria dok je razmišljala što darovati suprugu koji i onako ima baš sve što poželi. Svi znamo da Beckhamovi imaju veće bogatstvo čak i od kraljevske obitelji. Ipak, Victoria se dosjetila čime razveseliti Davida.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Poznato je da je David strastveni ljubitelj motora. Baš to bilo je ključno pri odabiru  dara za 41. rođendan. Kako pišu britanski mediji, Victoria nije štedjela i Davidu je kupila kacigu, ali ne bilo kakvu, već optočenu dragim kamenjem. Da stvar bude još bolja, bivša Spajsica, sama je odabrala dizajn.

Ovo nije prvi put da Victoria dizajnira stvari za svog supruga. Već je ranije dizajnirala motorističke rukavice, bluetooth uređaj, ali i posebne leće za kametu. Blago njemu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene