Ponekad se čini kako Victoria Beckham ima sve: prezgodnog supruga, divnu djecu i posao iz snova!


No 39-godišnja Victoria je u intervjuu za The Sun priznala da joj je obitelj najvažnija, a otkrila je kakva pravila primjenjuje u odgoju svojih najmilijih – kćerke Harper te sinova Brooklyna, Romea i Cruza.

>> Kako su se mijenjali: Beckhamovi nekad i sad!

Vezani članci Slika nije dostupna Neodoljivo, zar ne? Harper našla dečka i to - slavnog! Slika nije dostupna U kupovini 'zasjenila' zvjezdanu mamu!

'Ne mogu se šminkati ispred Harper, jer bi mi se pridružila istog trena. Zasad se oblači i ponaša kao dečkić zbog svoje braće', ispričala je Victoria.

'Moja djeca vode privilegiran život, to je istina, ali ne dobiju sve što požele. Uvijek im pokušavamo naglasiti kako su sretni zbog svega što imaju. Moj sin Cruz me pitao zašto je dobro biti slavan. Odgovorila sam mu da je dobro biti slavan jer onda imaš moć činiti dobre stvari. Tako smo počeli pričati i o humanitarnim donacijama, a Cruz je zaključio da će zbog slave moći među ljudima proširiti neke dobre poruke', zaključile je ponosna mama Victoria.

Podsjetimo, 39-godišnja Victoria je u braku s Davidom Beckhamom. David i Victoria svoju su romansu započeli 1997. godine, a vjenčali se dvije godine zatim. Imaju četvero djece - Brooklyna (14), Romea (10), Cruza (8) i jednogodišnju Harper Seven.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook