Humora ne fali

Evo kako su slavni čestitali Meghan Markle i princu Harryju na rođenju malenog Archieja

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) Mia Farrow (Foto: Getty Images) Olivia Wild (Foto: Getty Images) Mark Hamill (Foto: Getty Images) +0 Peter Andre (Foto: Getty Images) Galerija

Victoria Beckham i Peter Andre bili su među prvima koji su čestitali Meghan Markle i princu Harryju na rođenju sina Archieja.

Brojne svjetske zvijezde čestitale su na društvenim mrežama vojvotkinji Meghan Markle i princu Harryju na dolasku njihova sina Archieja na svijet, nakon što su se prvi put s njim pojavili u javnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Među prvima im je čestitala supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama i modna dizajnerica Victoria Beckham, koja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju malene, ali sretne obitelji iz palače Windsor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Čestitam vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na malenom dječaku. Jako sam sretna zbog oboje", napisala je 45-godišnja Victoria uz objavljenu fotografiju.

Novopečenim je roditeljima na prinovi čestitao i glazbenik Peter Andre, koji je i sam otac četvero djece. Peter je to učinio na poprilično duhovit način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Andre (@peterandre) on

Na popisu slavnih čestitara našle su se i glumice Olivia Wild i Mia Farrow, glumac Mark Hamill te brojni drugi.

 

 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +5 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Slavna manekenka puhala rođendanske svjećice, pa umalo pokazala i više nego što je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene