Diva s ukusom

Njoj jedan nije dovoljan – ima ih čak 13!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je diva koja ima čak 13 zaručničkih prstena vrijednih 36 milijuna kuna

Zaručnički prsten simbol je trajne ljubavi koji par razmjenjuje prilikom sklapanja bračnih zavjeta. Većina žena nosi jedan zaručnički prsten na prstenjaku lijeve ruke, no jedna žena ne razmišlja tako.

Pogledaj i ovo Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Dragocjen nakit Kolekcija vrijedna skoro 9 milijuna funti! Victoria Beckham nema jedan, nego 14 zaručničkih prstenova

Slavna obitelj dobila još jednog 'člana'!

Victoria Beckham smatra ga samo modnim detaljem jer ih u svojoj kolekciji ima čak 13. U petnaest godina braka s Davidom Beckhamom izmijenila je čak trinaest dijamantnih prstena, a stručnjaci njezinu vrijednu kolekciju dijamanata, smaragda i safira procjenjuju na 36 milijuna kuna, piše Daily Mail.

Kad ju je David zaprosio 1998. godine, njezin prvi prsten imao je dijamant izduženog oblika, a koštao je oko 624 tisuće kuna.
Na Wimbledonu ove godine Victoria je nosila prsten od žutog zlata sa žutim dijamantom vrijednim čak 100.000 funti, to jest 960 tisuća kuna.

A jedan od njezinih favorita je smaragdni dijamant okružen s nizom manjih. Najskuplji je srcoliki dijamant za koji se pretpostavlja da je vrijedan više milijun funti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene