Ona je diva koja ima čak 13 zaručničkih prstena vrijednih 36 milijuna kuna


Zaručnički prsten simbol je trajne ljubavi koji par razmjenjuje prilikom sklapanja bračnih zavjeta. Većina žena nosi jedan zaručnički prsten na prstenjaku lijeve ruke, no jedna žena ne razmišlja tako.

Slavna obitelj dobila još jednog 'člana'!

Vezani članci Slika nije dostupna Zaprosio je djevojku na tako nespretan način da ga je morala odbiti Slika nije dostupna Napoleonov zaručnički prsten prodan po astronomskoj cijeni

Victoria Beckham smatra ga samo modnim detaljem jer ih u svojoj kolekciji ima čak 13. U petnaest godina braka s Davidom Beckhamom izmijenila je čak trinaest dijamantnih prstena, a stručnjaci njezinu vrijednu kolekciju dijamanata, smaragda i safira procjenjuju na 36 milijuna kuna, piše Daily Mail.

Kad ju je David zaprosio 1998. godine, njezin prvi prsten imao je dijamant izduženog oblika, a koštao je oko 624 tisuće kuna.
Na Wimbledonu ove godine Victoria je nosila prsten od žutog zlata sa žutim dijamantom vrijednim čak 100.000 funti, to jest 960 tisuća kuna.

A jedan od njezinih favorita je smaragdni dijamant okružen s nizom manjih. Najskuplji je srcoliki dijamant za koji se pretpostavlja da je vrijedan više milijun funti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook