Vesna Dragojević otkrila je kako će se zvati njezino sedmo unuče i zašto ne - Oliver.

Galerija


Obitelj nikad prežaljenog Olivera Dragojevića ovih dana ima razlog za novu sreću i svi su u slatkom iščekivanju kada će na svijet doći njihov novi član.

Vezani članci Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Svi se slažu da je Olivera bila čast poznavati: ''Skromnost je odlika velikih ljudi, on je bio takav'' Vesna Dragojević (Foto: IN Magazin) Vesna Dragojević o životu i posljednjim danima voljenog supruga Olivera: ''Još ne znam da je umro''

Naime, jedan od Oliverovih blizanaca, 41-godišnji Davor i njegova 29-godišnja supruga Karmen čekaju sina, nakon što su u rujnu 2018. godine, mjesec dana nakon njegove smrti, dobili malenog Marka.
Oliverovoj supruzi Vesni bit će to sedmo unuče, a iako bi mnogi poželjeli i ponadali se da će se maleni zvati Oliver, ona je za magazin Story otkrila zašto se to ipak neće dogoditi.

"Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da netko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević', sa smiješkom je ispričala 66-godišnja Vesna i pritom otkrila da će se novi unuk zvati Luka.

Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"