Sedmo unuče

Vesna Dragojević otkrila zašto se niti jedan njezin unuk neće zvati Oliver: "Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet"

Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) Vesna Dragojević (Foto: IN Magazin) Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) +0 Davor Dragojević (FOTO: Facebook) Galerija

Vesna Dragojević otkrila je kako će se zvati njezino sedmo unuče i zašto ne - Oliver.

Obitelj nikad prežaljenog Olivera Dragojevića ovih dana ima razlog za novu sreću i svi su u slatkom iščekivanju kada će na svijet doći njihov novi član.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

Naime, jedan od Oliverovih blizanaca, 41-godišnji Davor i njegova 29-godišnja supruga Karmen čekaju sina, nakon što su u rujnu 2018. godine, mjesec dana nakon njegove smrti, dobili malenog Marka.
Oliverovoj supruzi Vesni bit će to sedmo unuče, a iako bi mnogi poželjeli i ponadali se da će se maleni zvati Oliver, ona je za magazin Story otkrila zašto se to ipak neće dogoditi.

"Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da netko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević', sa smiješkom je ispričala 66-godišnja Vesna i pritom otkrila da će se novi unuk zvati Luka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene