Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helena Minić Matanić opet će postati majka.


U obitelji Matanić vlada sreća i veselje. Nakon što se glumica Helena Minić s porodiljnog dopusta vratila u svoje matično Istarsko narodno kazalište, još za vrijeme proba doznala je sretnu vijest, da je opet trudna. ''Lola je nedavno napunila godinu i pol dana i još uvijek ne spavamo, pa se zezamo da nastavljamo dalje u revijalnom tonu'', otkrila nam je glumica. 

Vezani članci Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Nika Turković znaju gdje su najbolji izlasci u gradu Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Sretne vijesti u obitelji Matanić, Helena je trudna treći put: "Ovo je golemo veselje, pere me adrenalin"

Helena i suprug Dalibor Matanić u lipnju će tako u naručje primiti malenog sina.''Jako smo se razveselili bez obzira što će biti mala razlika između Lole i njezinog brata. Dadi i meni su djeca najveće veselje i radost i plod naše ljubavi'', priznala je Helena kojoj su obje trudnoće, kako kaže, identične. ''Trudnoće su mi identične kao da sam ih preslikala. Uglavnom, povraćam i meni je to postalo već normalno stanje'', otkrila je glumica koja je trenutno u Beogradu zbog suprugovih poslovnih obveza.