Riza ekskluzivno

'Ispod njegove krute vanjštine krije se vrlo zaljubljen čovjek'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo za Novu TV Erkan Petekkay, zvijezda Dile i jedan od vodećih turskih glumaca, otkrio je tajne glumačkog života.

Reporterka inMagazina Ivana Nanut razgovarala je sa zvijezdama turske uspješnice 'Dila', a već ovog utorka 11. veljače gledatelji inMagazina imaju priliku pogledati intervju s glavnim glumcem Erkanom Petekkayem.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova epizoda Novi problemi muče Rizu i Dilu

On je srca hrvatskih gledateljica osvojio ulogom kapetana Alija u seriji "Kako vrijeme prolazi", a sada ga gledamo u ulozi Rize. Ivana je s poznatim turskim glumcem, jednim od vodećih u zemlji, razgovarala na setu serije "Dila", točnije u Rizinom uredu.

Glumičina slika na Instagramu dovela do svađe s obožavateljem!

'Moj lik pridaje puno važnosti obitelji. Iskren je prema suradnicima. Za njega rade tisuće ljudi. Glumim čovjeka koji posjeduje sela i gradiće. Stoga je pravedan. Zaljubio se u Dilu. Nikad se prije nije tako zaljubio. Ispod njegove krute vanjštine krije se vrlo zaljubljen čovjek', riječi su kojima glumac Erkan Petekkay opisuje lik kojeg utjelovljuje u turskoj seriji koju pratimo na Novoj TV.

On kaže kako je ljubav, koja je glavna okosnica radnje, ipak nešto univerzalno, pa se u ovoj seriji mogu prepoznati milijuni ljudi. Petekkay inače živi u Istanbulu, ali je zbog snimanja 'Dile' trenutno u Adani te zajedno sa svim glumcima boravi u istom hotelu. Erkan Petekkay ispričat će sve o druženju s ostalim glumcima sa seta te otkriti detalje iz svoje kazališne karijere. Saznat ćemo i neke vrlo osobne stvari iz glumčevog obiteljskog života, a Ivana Nanut prisjetit će ga i na buntovno razdoblje kada je bio tinejdžer. Erkan je oženjen i ima jednog sina.

Naživio sam se pa sam se oženio – izjavljuje turski glumac. Saznat ćemo zašto ovaj popularni glumac smatra da je gluma težak posao i zašto ne bi baš želio da i sin krene njegovim stopama. Turska zvijezda u velikom intervjuu za inMagazin ispričat će i neke novosti iz serije koje ćemo tek gledati na Novoj TV, ali i brojne druge stvari iz svojeg uzbudljivog života.

Ne propustite veliki intervju s Rizom već ovog utorka samo u inMagazinu! Ivana Nanut intervjuirala je i glavnu glumicu popularne serije, Hatice Şendil, a gledatelji će je imati prilike upoznati u inMagazinu već idući tjedan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene