Vedran Mlikota proslavio je 50. rođendan u rodnom Zagvozdu.

Galerija


Domaći glumac Vedran Mlikota proslavio je jubilarni 50. rođendan na velikom slavlju koje je priredio za svoje prijatelje i kolege, a gdje drugdje nego u rodnom mu Zagvozdu.

Vezani članci Cardi B Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled Jamie Foxx Šest je godina skrivao vezu s glumicom zbog njezinog bivšeg. Nakon prekida otpustio je sve kočnice

Da je Vedran odlučio organizirati sve u svom stilu svjedoči i brojka od nekoliko stotina gostiju koje je odlučio pozvati kako bi se svi zajedno zabavili uz glazbu, bogatu gozbu i piće. 

Među njima su se našli glumica Ana Maras Harmander, glumice Anja Šovagović Despot, Mia Begović, Marija Škaričić, Ornela Vištica, glumci Goran Navojec, pjevači Guliano, Jole i supruga Ana, Mate Bulić ali i predsjednički kandidat Miroslav Škoro te mnogi drugi.

Neki od njih podijelili su dio atmosfere na društvenim mrežama, poput Ornele Vištice koja je objavila video sa slavlja koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

"Uživo iz Zagvozda! Tko zna koliko ljudi je večeras ovdje ali znamo da je samo jedan naš Mliki! Živio nam", napisala je Ornela uz video.   

Stiflerova mama koja je bila san snova mnogih tinejdžera i nakon 20 godina izgleda odlično