Bilo je veselo

Čarli proslavio rođenje sina u najdražem mu zagrebačkom kvartu, fotke objavio na Instagramu

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka proslavio je rođenje sina Viktora kojeg je dobio s Frankom Batelić.

Nogometaš Vedran Ćorluka ne krije veselje i sreću što su on i Franka Batelić postali roditelji malenog dječaka Viktora koji je na svijet stigao u prvim danima nove godine i obilježio im je na najbolji mogući način.

A kako to tradicija nalaže, Vedran je rođenje sina proslavio sa svojom ekipom, najdražim prijateljima i članovima obitelji u njegovom zagrebačkom kvartu Sloboštini. Fotografije sa slavlja iz kvartovskog kafića Vedran je podijelio na profilu na Instagramu, a sudeći prema fotografijama bilo im je poprilično veselo.

Popularni nogometaš je vijest da je postao otac objavio također na društvenim mrežama gdje je objavio fotografiju sebe i Franka koja drži malenog Viktora u naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene