Franka Batelić i Vedran Ćorluka na najljepši su način ušli u 2020. godinu - rođenjem sina Viktora.

Galerija


Nogometaš Vedran Ćorluka nedavno je postao ponosni tata.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić ispričala kako je prošlo uređenje kuće, ali i čime joj suprug Vedran zna dignuti tlak Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka objavila preslatku fotografiju sina Viktora: "I odjednom, svaka pjesma je sada o tebi"

Njegova supruga Franka Batelić početkom siječnja rodila je njihovo prvo dijete, sina Viktora, koji je ubrzo sretno stigao kući te se nogometno-glazbeni par sada privikava na novi život.

Da se dobro snalaze te da Viktor ima još jednog zaštitnika osim ponosnih roditelja, dokazao je Vedran na svom Instagramu, na kojem je objavio novu fotografiju svoga sinčića te psa Oskara.

Na njoj Viktor spava, dok ga Oskar čuva na kauču, a nogometaš je sve objasnio jednom riječju i jednim emotikonom: "Dečki <3".

Podsjetimo, Franka je sredinom prošlog kolovoza objavila sretnu vijest da je u drugom stanju neodoljivim fotografijama na Instagramu.

Pjevačica je čitavu trudnoću obavljala brojne poslovne obveze, a moramo priznati i da je bila jedna od najljepših domaćih trudnica. 

Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom