Vedran Ćorluka na Instagramu je objavio novu fotorgafiju sa sinom Viktorom u naručju.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac i suprug pjevačice Franke Batelić, Vedran Ćorluka nedavno se iz Rusije, u kojoj igra nogomet, vratio u Hrvatsku, a od tada se od svoje obitelji ne odvaja.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

Pažnju mu najviše zaokuplja sin Viktor, a da je tako, pokazao je i posljednjom objavom na Instagramu. Naime, Vedran je objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom u naručju, koja će, vjerujemo, raznježiti srca njegovih obožavatelja.

"Ništa drugo nije važno", napisao je kratko uz fotografiju uz heštegove Viki te otac i sin.

Prije nego što se vratio iz tisuću kilometara udaljene Rusije, Franka, Viktor i ljubimac Oski iz Zagreba su se preselili u Rabac, gdje im se i on pridružio.

"Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka... A i to što je tata napokon s nama!", napisala je presretna Franka na svom profilu na Instagramu nakon Vedranova povraka.

Ovako je prije 30 godina izgledao glumac koji se sam prozvao seks-simbolom, evo koliko se promijenio do danas