Nogometaš Vedran Ćorluka obožava tetovaže, te ih već ima nekoliko. No, izgleda kako mu to nije dovoljno, jer se odlučio na još jednu.


Zna se kako je naš nogometaš Vedran Ćorluka veliki zaljubljenik u tetovaže, a najnovija u nizu je ona njegovog ljubimca, psa Oskija. Vedran se s tetovažom pohvalio na svom Instagram profilu, na kojem ga prati preko 40 tisuća fanova.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek" Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka podijelila nikad viđene fotografije s vjenčanja s Ćorlukom i poslala mu emotivnu poruku

Osim ove tetovaže, Vedran ima simbol darova smrti iz Harry Pottera na zglobu lijeve ruke, na listu desne noge ima matrjošku, odnosno babušku kao lijepu uspomenu na Rusiju, a na podlaktici desne ruke nalazi se tetovaža koja liči na narukvicu od užeta. Također, oba bicepsa i gornju polovicu leđa krase tetovaže.

Vedran je u vezi s mladom pjevačicom Frankom Batelić već par godina, tako da će vjerojatno uskoro doći red i na jednu tetovažu posvećenu upravo njoj.

 

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on