Bodrio iz publike!

Ćorluka došao pružiti podršku trudnoj supruzi Franki koja je zaplesala u finalu hit-showa!

Vedran Ćorluka u studiju Plesa sa zvijezdama Vedran Ćorluka u studiju Plesa sa zvijezdama DNEVNIK.hr 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Vedran Ćorluka u studiju Plesa sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 3 +30 Marko Ciboci - 1 Galerija

Franka Batelić zaplesala je u finalu showa "Ples sa zvijezdama" s ostatkom žirija, a pjevačicu u studiju je bodrio i suprug Vedran Ćorluka.

Osim zvijezda i mentora u velikom finalu showa "Ples sa zvijezdama" zaplesali su i članovi žirija, među kojima i Franka Batelić koja je nedavno objavila i sretnu vijest da s Vedranom Ćorlukom čeka drugo dijete.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ma kako je bila slatka Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

A njezin nastup na pozornici hit-showa Vedran nikako nije htio propustiti, pa ju je stigao bodriti u studio, a koliko je ponosan na nju nije skrivao. 

Ususret uzbudljivom finalu Franka je izjavila:''Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno plesno iznenađenje. Jako se veselim!''

Osim Franke, zaplesala je i čarobna Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci je uz plesački talent pokazao i zavidne mišiće na isklesanom tijelu, a Igor Barberić je zaplesao s Gabrijelom Pilić. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +25 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte Majinu reakciju na komadić krpice na zgodnom Brazilcu: ''Nemamo mi problem s tvojom golotinjom, vruće je tu''!

1/53 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +48 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene